Tapete

Vam odpada stari belež? Imate poškodovane stene? Želite polepšati vaše bivalne prostore? Kontaktirajte nas in z veseljem vam svetujemo in preuredimo vaše prostore. Poskrbite za svoje počutje in eleganco vašeg bivanja.

 

Prepustite stresno delo tapetiranja nam – strokovnjakom. Proces je za vas popolnoma nestresen in garantiramo  vam, da boste z veseljem pogledali na vaše prelepe nove stene.

 

 

Proces poteka dela

Stene na katerih odpada stari belež ostrugamo. To je  potrebno predvsem pri starejših stanovanjih oz. povsod, kjer se na stenah nahaja dotrajan material. Nekatera stanovanja so bila beljena s kredo. V tem primeru je steno potrebno predhodno oprati z mokro gobo oz. krpo. Stene pred kitanjem premažemo z emulzijo, ki pobere prah in naredi tanek film kateri omogoča, da se materiali dobro sprimejo s podlago in s tem izboljšajo kvaliteto beleža oz. oprijema tapet, obenem pa podaljšajo življensko dobo našega dela.

 

Zaupanje v naše delo

Ker zaupamo v naše izkušnje in storitve vam ponujamo tudi garancijo. Kontaktirajte nas za pomembnejše detajle ali le prijazen nasvet.