Beljenje

Po končanem “grobem delu” na stenah sledi še zadnji epilog do popolnega stanovanja – izbira barvne palete ter beljenje. Še tako lepo urejeno stanovanje s profesionalno izdelanimi stenami lahko izgleda katastrofalno, če ni lepo barvno usklajeno in profesionalno pobeljeno.

beljenje-1 beljenje-2

Zato smo se pri nas specializarali za natančno in kvalitetno beljenje stanovanj. Pred posegom se posvetujemo s stranko in jim prijazno svetujemo.

beljenje-3 beljenje-4

Pri svojem delu uporabljamo kvalitetne slovenske (Jub, Spektra,…) in tuje barve (Dulux, Genius,…). Za beljenje uporabljamo tudi naravne (mineralne, apno) , disperzijske (jupol) in pralne barve (lateks, domfok lak,…). Uporaba določenih barv je kompleksno opravilo in pred nanosom svetujemo našim strankam katere barve naj nanesejo v določenem prostoru.

beljenje-5 beljenje-6

Pralne barve naprimer priporočamo v bolj obremenjenih prostorih, kot so stopnišča, hodniki, koplanice,… Toda specifika vsakega prostora je drugačna, zato vam nudimo naše dolgoletne izkušnje in vam na naše storitve ponujamo garancijo in brezskrbnost do profesionalnega izgleda stanovanja.

Med barvno paleto se lahko odločite za belo ali izbirate v širokem spektru barv (več kot 10000 odtenkov). Pri izbiri barv vam seveda lahko prijazno svetujemo.